Søgning

Teknologiret

24. sep. 2024
10:00 – 16:00
Odeon, Odeons Kvarter 1, Odense C

Innovation og Compliance konference

Konferencen Innovation og Digital Compliance er arrangeret af Technology Denmark i samarbejde med Focus Advokater. Konferencen indgår i møderækken for netværket Innovation & Compliance.

Focus Advokater, compliance

Intro

Historisk set har de fleste opfattet jura, informationssikkerhed og compliance som hindringer for innovation og agilitet, og de forskellige perspektiver har kørt hver deres spor. Med mere regulering i EU og resten af verden, er leverandører og kunder nødt til at gøre compliance til en medspiller. Derfor glæder vi os til at tage imod jer den 24. september 2024 i Odense. Under værtskab af Jesper Løffler Nielsen fra Focus Advokater og Charlotte Bagger Tranberg fra Lex Futura og Cookie Information adresserer konferencen den nødvendige opmærksomhed på lovkrav til digitale teknologier. Læs mere om konferencen her.

Key take aways

Oplæg med både strategisk og praktisk afsæt vil ruste dig som deltager til at navigere i et hastigt udviklende globalt juridisk landskab og give dig konkrete værktøjer til at tænke juridiske og sikkerhedsmæssige krav i designplanen.

Tid og sted

Tirsdag den 24.9.2024, kl. 10.00 – 16.00 i Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.

Tilmelding

Du tilmelder dig konferencen her.

Netværksprogram for 2024

Læs mere her om Konferencen Digital Compliance samt hent nærmere information om emner og datoer for netværket Innovation & Compliance.

Information om netværket

Certificeret IT-advokat og phd, Jesper Løffler Nielsen fra Focus Advokater P/S, er netværkets tovholder. Jesper forsøger at ”oversætte” kompleks ny lovgivning til praktiske og tekniske løsninger, som du kan anvende i din virksomhed.

På møderne er der oplæg fra Jesper, medlemmer og eksterne eksperter. På alle netværksmøder er der afsat tid til at tage emner op fra gang til gang og til fortrolig sparring mellem medlemmerne.

Nogle af de grundlæggende temaer, som har været behandlet i netværkets første to år, og som tillige vil spille en central rolle på fremtidige møder og konferencer er:

Kontakt

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg og København

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.



    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til