Søgning

Arrangementer

Deltag i vores arrangementer

Fagligheden er i højsædet, og vores arrangementer er altid rettet mod en aktuel problemstilling og et juridisk tema. Er du tilmeldt Focus Advokaters nyheder, får du også invitation til vores arrangementer. Vi skræddersyr også kurser. Det kan være om AB-systemet, virksomhedens kontrakter, grøn markedsføring, compliance og meget andet. Kontakt os næste gang din virksomhed/organisation har brug for et kompetenceløft på et juridisk område.  

Udvalgt arrangement den 22.5.2024

Bliv klar til tilsyn
– GDPR og TV-overvågning hos udlejere

Datatilsynet har 2024 udvalgt bl.a. boligorganisationers/udlejeres håndtering af registreredes rettigheder og TV-overvågning som tilsynsområde.

Derfor bør boligorganisationer/udlejere i den nærmeste fremtid gennemgå og ajourføre sine fortegnelser og databeskyttelsespolitikker, herunder særligt procedurer for håndtering af henvendelser fra registrerede og slettepolitikker for at sikre, at der er helt styr på sagerne, inden Datatilsynet eventuelt skulle vælge at kigge forbi.

For at klæde din boligorganisation – eller dig som udlejer bedst på for et tilsyn fra Datatilsynet inviterer Focus Advokater til et gratis gå-hjem-møde.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til