Søgning

18. aug. 2020
16:00 – 18:15
Ørbækvej 260, DK-5220 Odense SØ.

Cyber Crime og IT-sikkerhed

FOCUS ACADEMY – netværk for virksomhedsjurister

Er du virksomhedsjurist, in-house counsel eller CFO med ansvar for jura, og søger du løbende opdatering om aktuelle erhvervsjuridiske emner, faglig sparring og mulighed for bredere drøftelser med andre virksomhedsjurister, er FOCUS ACADEMY måske noget for dig.

Faglig sparring og videndeling

Formålet med FOCUS ACADEMY er at skabe et forum og et netværk for virksomhedsjurister, der arbejder på Fyn eller i Trekantsområdet. Netværket vil afholde møder ca. 4 gange om året, hvor hvert møde vil indeholde et indlæg om et aktuelt juridisk emne eller problemstilling. De enkelte indlæg vil blive holdt af en praktiserende advokat, der har særligt indblik i det pågældende emne. Indlægget kan så danne basis for bredere diskussioner i netværket. Kursusrækken tilstræbes planlagt, så hvert kursus opfylder kravene til obligatorisk videreuddannelse for advokater.

Praktisk information

Netværksmøde den 18.8.2020
– Cyber Crime og IT-sikkerhed

Informations- og cybersikkerhed er i stigende grad blevet et ledelsesanliggende, i takt med at truslen er steget markant. Efterhånden som myndigheder og virksomheder digitaliserer stadigt flere oplysninger og processer, stiger afhængigheden af IT-systemerne, og det samme gør værdien af data. Data har for længst overhalet olie som verdens mest værdifulde ressource, men alle analyser viser, at sikkerhedsniveauet i danske virksomheder ikke er fulgt tilsvarende med denne udvikling. 

Vi har derfor valgt dette vigtige emne som omdrejningspunktet for vores næste Focus Academy-arrangement, hvor vi  kombinerer det tekniske og juridiske perspektiv på udfordringer og løsninger i relation til cyberkriminalitet. Af samme årsag vil vi denne gang opfordrer juristerne i netværket til at tage deres IT-chef eller en anden kollega med ansvar for informationssikkerhed med.

Program

16.00 Velkomst

16.15 Jan Lemnitzer, CBS – Cybercrime as a threat and its development (it will only get worse)
Jan will  provide an overview of the subject, and will have a strong focus on a business perspective, including insurance coverage.

16.55 Jesper Løffler Nielsen, Focus Advokater – Det juridiske perspektiv på cyber-kriminalitet
Jesper giver et overblik over relevant lovgivning, som direkte eller indirekte stiller krav til sikkerhed, og gennemgår hvilke løsninger vi kan finde i ”den juridiske værktøjskasse”, herunder optimering af sikkerheden via kontraktstyring, governance, privacy/security by design og relevante former for dokumentation.

17.35 Tor Valstrøm, Consicent Systems – Organisatoriske og tekniske foranstaltninger mod cyberkriminalitet
Tor anlægger et mere praktisk og teknisk perspektiv på arbejder med cybersikkerhed, herunder med vægt på relevante informationssikkerhedsstandader samt vejledninger og værktøjer fra officielle organer såsom Europol, ENISA, Rådet for Digital Sikkerhed, sikkerdigital.dk, Center for Cybersikkerhed.

18.15 Netværk & sparring

Vi glæder os til at se jer. Husk tilmelding. Nye medlemmer er også velkomne.

Tid og sted

Kl. 16.00 – 18.15 hos Nature Energy, Ørbækvej 260, DK-5220 Odense SØ.

Tilmelding

Tilmelding sker til Matias Popp på 63 14 45 03 eller map@focus-advokater.dk.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Cyber Crime og IT-sikkerhed
    Tilmeld arrangement