Søgning

Teknologiret

7. nov. 2024
14:00 – 17:00
Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Cybersikkerhed, krav og kontrakter

Få styr på de sikkerhedskrav, I bør have med i jeres kontrakter

I en tid, hvor digitale trusler konstant udvikler sig og krav fra kunder, brugere og samarbejdspartnere intensiveres, er cybersikkerhed blevet en uundgåelig prioritet for de fleste organisationer. At beskytte data og sikre sig mod nedbrud er ikke kun et teknisk spørgsmål, men også en juridisk nødvendighed i lyset af den bølge af regulering, som strømmer ud af Bruxelles. NIS2-direktivet og Cyber Resilience Act (CRA), som de fleste muligvis har hørt om, er blot to af mange.

Den 7. november dykker vi ned i, hvordan du som organisation/virksomhed kan navigere i de forskellige og komplekse cybersikkerhedskrav, og hvordan kontrakterne bliver et centralt værktøj til at sikre at krav og sikkerhed overholdes på samme tid. Oplægget er centreret omkring NIS2, men øvrig cybersikkerhedsregulering vil også blive behandlet. Vi glæder os til at se dig!

Tid og sted

Torsdag den 7. november 2024, kl. 14.00 – 17.00 hos Focus Advokater i Odense, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.

Key takeaways

Oplæg


Tilmelding

Det er gratis at deltage i netværket. Du kan tilmelde dig hele netværkspakken eller vælge emner/dage ud. Du finder program for efteråret herunder.  

Information om netværket

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg og København

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Cybersikkerhed, krav og kontrakter
    Tilmeld arrangement