Søgning

21. jun. 2017
08:30 – 16:30
Englandsgade 25, 5000 Odense C.

De nye persondataregler i praksis

Den nye persondataforordning træder i kraft i maj 2018 og stiller skærpede krav til virksomhedernes håndtering af personoplysninger. Der vil bl.a. være krav til dokumentation af, hvilke persondata der behandles, hvordan, hvor længe og af hvem. For langt de fleste virksomheder vil det være nødvendigt at have en intern ansvarlig, der har særligt styr på reglerne. Dette kursus er skræddersyet til denne målgruppe. Ved hjælp af teori, cases og tværfaglige indlæg guider vi dig igennem de skærpede krav, som du skal forholde dig til. Vi klæder dig på, så du kan strukturere arbejdet med at tilpasse din virksomhed til de nye krav.


FÅ BL.A. SVAR PÅ


TID OG STED
Onsdag den 21.6.2017 kl. 8.30 – 16.30 hos Focus Advokater P/S, Englandsgade 25, 5000 Odense C.


PROGRAM
Læs mere om dagens program og indlægsholderne i invitationen her.


MÅLGRUPPE
Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere med ansvar for persondatabehandling.


TILMELDING
Kurset er overtegnet, er du interesseret i at stå på venteliste ved mulige afbud, så kontakt mj@focus-advokater.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har interesse i et kursus/en workshop målrettet din virksomhed.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    De nye persondataregler i praksis
    Tilmeld arrangement