Søgning

30. sep. 2021
00:00 – 00:00

Det gode udbud – udsat pga. covid-19

Vi aflyser netværksmødet den 30.9.2021

Vi har modtaget en del tilbagemeldinger fra virksomheder, som gerne vil deltage. Imidlertid har mange ikke kunnet deltage pga. travlhed. Det betyder, at du som deltager ikke vil få den gode oplevelse, vi gerne vil give. Derfor vælger vi at udskyde mødet til et senere tidspunkt og muligvis også at tænke ”Det gode udbud” ind i en bredere kontekst. VI AFLYSER DERMED NETVÆRKSMØDET den 30.9.2021.

Var du tilmeldt arrangementet, vil du fra We Build Denmark modtaget besked om aflysning. We build Denmark vil ligeledes kontakte dig, når en ny dato på plads.

Vi beklager ulejligheden. Du er velkommen at kontakte os direkte og få svar på eller sparring til udbudsspørgsmål a la de input, du kunne have fået på netværksmødet. Kontakt partner Karina Dolmer Andersen; kda@focus-advokater.dk, telefon 6314 2036.


Hent råd og vejledning til udbudsprocessen 

Når et udbud annulleres, er det forbundet med omkostninger for både ordre- og tilbudsgivere. Den hyppigste årsag til, at udbuddene annulleres, er fejl i udbudsprocessen eller behov for ændringer i udbudsmaterialet. Sammen med WE BUILD DENMARK stiller Focus Advokater på dette gratis gå-hjem-møde skarpt på typiske problemstillinger.

Hør om:

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Det gode udbud – udsat pga. covid-19
    Tilmeld arrangement