Søgning

25. nov. 2022
08:10 – 10:10
Vendersgade 74, 1 sal, 7000 Fredericia

Ejendoms- og lagerbeskatning

Reglerne for ejendomsbeskatning og lagerbeskatning

Ejendomsbeskatning kan i sig selv være en jungle at finde rundt i. Det er bestemt ikke blevet nemmere med de seneste års ændringer og med forventningen om yderligere tiltag.

I Netværket for Større Ejendomsinvestorer stiller vi skarpt på de skatteretlige regler – som de er NU og som de forventes FREMTIDIGT. Det gør vi på årets sidste møde den 25. november 2022. Derudover har vi erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia på banen, der giver et indblik i Fredericias strategi for tiltrækning af virksomheder.

Du kan stadig nå at tilmelde dig. Er du ikke medlem, men interesseret i arrangementet, og hvad netværket byder på, kan du tilmelde dig og kvit og frit deltage på prøve. Læs mere herunder.

Dagens tema

På årets sidste netværksmøde den 25. november 2022 stiller vi skarpt på de skatteretlige regler – som de er NU og forventes FREMTIDIGT. Dernæst har vi allieret os med erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia, der vil give os et indblik i Fredericias strategi for tiltrækning af virksomheder til kommunen.

BDO’s skattespecialister Anne Katrine Lindholt og Mikael Risager sørger for en indflyvning i reglerne for:

Ejendomsbeskatning kan i sig selv være en jungle at finde rundt i, og med de seneste års ændringer og forventningen om yderligere tiltag forstår vi, at I må have undren og spørgsmål til besvarelse. Dagens oplæg vil derfor indeholde rig mulighed for dialog og debat.

Vi glæder os og ser frem til et stærkt fremmøde og en god dialog om dagens emner.

Tid og sted 

Netværksmødet den 25.11.2022 kl. 8.10 – 10.10 afholdes hos Business Fredericia, Vendersgade 74, 1 sal, 7000 Fredericia, i mødelokale ”Skibet”.

 

Sådan tilmelder du dig

Er du medlem af netværket, modtager du invitation og tilmelder dig pr. mail.

Vil du tilmeldes netværket og dette arrangement, eller vil du i første omgang gerne deltage på prøve, så kontakt Mette Juhl, mj@focus-advokater.dk, 63142005.

Program for 2022

Læs mere i  programmet her for 2022.

Netværket

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv etablerede i efteråret 2019 dette professionelle netværk for større ejendomsinvestorer i Trekantområdet. Er du/din virksomhed interesseret i at blive en del af et lokalt forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom, så læs mere her eller kontakt os om vores arrangementer, og hvordan du kan deltage.

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler lokale store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

Det praktiske 

Netværksmøder i 2023

Program og datoer for netværksmøderne i 2023 er på trapperne. 

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Ejendoms- og lagerbeskatning
    Tilmeld arrangement