Søgning

8. sep. 2023
08:00 – 10:15
Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen

Ejendomsprojekter og perspektiver for Vejen Kommune

Netværket for Større Ejendomsinvestorer mødes igen den 8. september 2023. Vi besøger Vejen Kommune.

Her vil borgmester Frank Schmidt-Hansen give os et indblik kommunens nybyggeri og perspektiver for fremtiden. Ole Slot er Danmarks længst siddende kommunaldirektør . Ole har været kommunaldirektør i Vejen Kommune i mere end 25 år. Vi får på dagen et indblik i Oles arbejde. Læs mere om netværksmødet herunder og hvordan, du kan deltage. Vi vil glæde os til at se dig!

Program


Tid og sted

Mødet finder sted fredag den 8. september 2023 kl. 8.00-10.15 på Vejen Rådhus, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen.

Sådan tilmelder du dig

Er du medlem af netværket, modtager du invitation og tilmelder dig pr. mail.

Vil du tilmeldes netværket og dette arrangement, eller vil du i første omgang gerne deltage på prøve, så kontakt Cecilie Brinkholm Aalund.

Netværket

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv etablerede i efteråret 2019 dette professionelle Netværk for Større Ejendomsinvestorer. Er du/din virksomhed interesseret i at blive en del af et forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom, så læs mere her eller kontakt os for nærmere information.

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere fra Region Syddanmark til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

Det praktiske 

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Ejendomsprojekter og perspektiver for Vejen Kommune
    Tilmeld arrangement