Søgning

30. aug. 2019
08:30 – 17:15

Eksklusivt foredrag med Martin Roll

Family business strategy – Leading future with impact

Focus Advokater støtter Thinkers50 European Business Forum 2019. I den forbindelse inviterer vi i samarbejde med Thinkers50 Europe, Nordea, IDA Lederforum og PwC til to eksklusive foredrag med Martin Roll, tirsdag den 27. august 2019 – henholdsvis i Kolding fra morgenstunden og i Odense om eftermiddagen.

Kom og hør Martin Roll give sit personlige bud på, hvad der kendetegner en succesfuld strategi for en familieejet virksomhed. Foredraget vil også byde på nogle af de erfaringer, han har opbygget som strategisk rådgiver.

Martin Roll har mange års erfaring som international strategirådgiver for fremtrædende familieejede virksomheder, herunder Fortune 100-virksomheder og asiatiske konglomerater. Ifølge undersøgelser fra INSEAD Business School tegner familieejede virksomheder sig for 70% af verdens samlede BNP og 60% af den globale beskæftigelse. 

Glæd dig til et spændende oplæg. Foredraget er på dansk.

Tilmelding sker efter først til mølle. Vælg mellem Kolding (kl. 8.30 -10.15) eller Odense (kl. 15.30 – 17.15). 

Målgruppe

Foredraget henvender sig til ejerledere og chefer/direktører i mellemstore og store virksomheder. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladser efter målgruppen.


Tid og sted


Tilmelding

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Der er et begrænsede antal pladser. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. OBS:Tilmelding virker IKKE med Internet Explorer browser.

ODENSE: Du tilmelder dig her.

KOLDING: Tilmelding er lukket

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Eksklusivt foredrag med Martin Roll
    Tilmeld arrangement