Søgning

Inkasso

19. mar. 2024
16:30 – 18:00
Focus Advokater, Det gule Pakhus, Havnepladsen 3A, 5700 Svendborg

Kreditsikring og inkasso for erhvervsdrivende

Gratis gå-hjem-møde hos Focus Advokater, Svendborg

Langt de fleste virksomheder oplever før eller siden at skulle inkassere penge fra kunder, der ikke kan eller vil betale. I tider med stadig stigende omkostninger er det vigtigere end tidligere at sikre virksomhedens likviditet.

Som oftest sker inddrivelse på bagkant, men erfaringsmæssigt kan der være meget vundet ved at foretage mindre ændringer i virksomhedens forretningsgange, hvis man ønsker at imødegå tab på debitorer. Vi oplever, at kreditsikring, opdaterede salgs- og leveringsbetingelser samt hurtig opfølgning i form af reminder calls og skriftlig rykkerservice er få tiltag, som i sidste ende betyder, at tiden fra fakturering til betaling bliver kortere.

På dette gå-hjem-møde går vi i dybden med kreditsikring og inddrivelses-muligheder, herunder optimering af forretningsgange og henvender sig til erhvervsdrivende.

Tid og sted

Den 19.3.2024 kl. 16.30 – 18.00 hos Focus Advokater, Det Gule Pakhus, Havnepladsen 3A, Svendborg.


Key takeaways

Oplæg

Christian Dyrhauge-Klargaard fra Focus Advokater vil indledningsvist fortælle generelt om betalingsmisligholdelse, likviditetsforbedrende tiltag og tilrettelæggelse af forretningsgange med henblik på at sikre virksomheden bedst muligt mod dårlige betalere. Herefter vil Nikolaj Lind fra Focus Advokater fortælle om inkassoprocessen og Best Practice i forhold til inddrivelse.


Tilmelding og pris

Gå-hjem-mødet er gratis, men kræver tilmelding. Tilmeld dig på siden her. Har du spørgsmål til arrangementet eller din tilmelding, er du velkommen til at kontakte Mette Juhl, tllf. 6314 2005 eller på mail mj@focus-advokater.dk.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Kreditsikring og inkasso for erhvervsdrivende
    Tilmeld arrangement