Søgning

14. jun. 2023
08:00 – 10:15
Stensgårdsvej 15, 5500 Middelfart

Hvornår står naboretten i vejen for dine ejendomsprojekter? – Netværk for Større Ejendomsinvestorer

Hvornår står naboretten i vejen for dine ejendomsprojekter?

Netværket for Større Ejendomsinvestorer mødes igen den 14. juni 2023. Denne gang besøger vi Selfinvest i Middelfart, hvor Bendt Ladekjær, Head of Real Estate, introducerer os for virksomhedens planer i Middelfart.

Derudover vil Jacob Fabritius de Tengnagel sætte os ind i de uskrevne regler for den naboretlige tålegrænse. Hvad går reglerne ud på? Og hvilken betydning kan reglerne have for et ejendomsprojekt? Få indblik i aktuelle cases, faldgruber og løsningsmodeller.


Program


Tid og sted

Mødet finder sted onsdag den 14. juni 2023 kl. 8.00-10.15 hos Selfinvest, Stensgårdsvej 15, 5500 Middelfart.

Sådan tilmelder du dig

Er du medlem af netværket, modtager du invitation og tilmelder dig pr. mail.

Vil du tilmeldes netværket og dette arrangement, eller vil du i første omgang gerne deltage på prøve, så kontakt Cecilie Brinkholm Aalund.

Netværket

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv etablerede i efteråret 2019 dette professionelle Netværk for Større Ejendomsinvestorer. Er du/din virksomhed interesseret i at blive en del af et forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom, så læs mere her eller kontakt os for nærmere information.

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere fra Region Syddanmark til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

Det praktiske 

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Hvornår står naboretten i vejen for dine ejendomsprojekter? – Netværk for Større Ejendomsinvestorer
    Tilmeld arrangement