Søgning

Teknologiret

5. dec. 2024
08:30 – 12:00
Cortex Park Vest 3, Odense M

Innovation og Compliance (åben dagsorden)

Mødet den 5.12.2024 er arrangeret af Technology Denmark i samarbejde med Focus Advokater. Mødet indgår i møderækken for netværket Innovation & Compliance.

Tid og sted

Torsdag den 5.12.2024, kl. 8.30 – 12.00 hos Focus Advokater, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.

Key take aways

Emnet på årets sidste møde i Innovation og Compliance-netværket holdes endnu åbent for, at vi i samarbejde med netværkets deltagere kan vurdere, hvad der er mest relevant for dem at dykke ned i.

De grundlæggende temaer, som vil kunne spille en central rolle på dette møde er bl.a.:

Netværksprogram

Du finder program for netværket Innovation & Compliance.

Tilmeld dig netværket

Du tilmelder dig her.

Innovation & Compliance-netværket er gratis for alle medlemmer af Technology Denmark og Digital Dogme, og netværkspladsen er personlig.
Er du ikke medlem af nogle af foreningerne, koster en netværksplads 8.770 kr./prs. eks. moms i 2024.

Hent viden, inspiration og sparring

Certificeret IT-advokat og phd, Jesper Løffler Nielsen fra Focus Advokater P/S, er netværkets tovholder. Jesper forsøger at ”oversætte” kompleks ny lovgivning til praktiske og tekniske løsninger, som du kan anvende i din virksomhed.

På møderne er der oplæg fra Jesper, medlemmer og eksterne eksperter. På alle netværksmøder er der afsat tid til at tage emner op fra gang til gang og til fortrolig sparring mellem medlemmerne.

Nogle af de grundlæggende temaer, som har været behandlet i netværkets første to år, og som tillige vil spille en central rolle på fremtidige møder og konferencer er:

Kontakt

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til