Søgning

Teknologiret

13. mar. 2024
09:00 – 12:00
Cortex Park Vest 3, Odense M

Innovation og Compliance Netværksmøde (om Data Act)

Netværksmødet Data Act er arrangeret af Technology Denmark i samarbejde med Focus Advokater. Det indgår i møderækken for netværket Innovation & Compliance.

Tid og sted

Onsdag den 13.3.2024, kl. 9.00 – 12.00 hos Focus Advokater, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.

Key take aways

På netværksmødet får deltagerne en forståelse af EU’s omfattende regulering af data samt et overblik over Data Acts mange regler – såvel krav som rettigheder.

Vi går i dybden med udvalgte bestemmelser, herunder om rettigheder til egne data samt ”cloud-switching”, og hvordan samspillet/modspillet er mellem GDPR og Data Act – er den ene lovgivning en forlænget arm af den anden, eller er de to uafhængige, som i nogle tilfælde skal overholdes separat?

Netværksprogram for 2024

Læs mere her om Data Act samt om de kommende emner og datoer for netværket Innovation & Compliance.

Viden, inspiration og sparring

Certificeret IT-advokat og phd, Jesper Løffler Nielsen fra Focus Advokater P/S, er netværkets tovholder. Jesper forsøger at ”oversætte” kompleks ny lovgivning til praktiske og tekniske løsninger, som du kan anvende i din virksomhed.

På møderne er der oplæg fra Jesper, medlemmer og eksterne eksperter. På alle netværksmøder er der afsat tid til at tage emner op fra gang til gang og til fortrolig sparring mellem medlemmerne.

Nogle af de grundlæggende temaer, som har været behandlet i netværkets første to år, og som tillige vil spille en central rolle på fremtidige møder og konferencer er:


Tilmelding

Innovation & Compliance-netværket er gratis for alle medlemmer af Technology Denmark og Digital Dogme, og netværkspladsen er personlig.
Er du ikke medlem af nogle af foreningerne, koster en netværksplads 8.770 kr./prs. eks. moms i 2024.

Du tilmelder dig her.

Kontakt

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til