Søgning

9. okt. 2019
16:30 – 18:30

Inspirationsseminar – Fremtidens værdiskabende bestyrelse

Hvilke udfordringer og tendenser bliver afgørende for fremtidens bestyrelsesarbejde?

Det stiller Focus Advokater i samarbejde med SDU og EY skarpt på i efteråret 2019 og foråret 2020 – og du skal være velkommen til at deltage.

Inspirationsseminar

Som optakt til seminarrækken “Fremtidens værdiskabende bestyrelse”, som afholdes i foråret 2020, holder vi onsdag den 9. oktober 2019 kl. 16.30-18.30 et inspirationsseminar hos Erhvervshus Fyn, Odense.

Kom og hør om muligheder, udfordringer og faldgruber for bestyrelsen, samt hvilke overvejelser man har gjort sig i andre virksomheder i forhold til fremtidens krav. På inspirationsseminaret stiller vi skarpt på aktuelle temaer, der går på tværs af de fleste bestyrelser i Danmark.

Program

___

Seminarrækken i foråret 2020 

Seminarrækken giver dig indsigt i de megatrends og fremtidige krav, der stilles til fremtidens bestyrelser fra selskabets mange interessenter – ikke mindst om konkret værdiskabelse og et multikompetent bestyrelseskoncept. Seminarrækken består af 5 dage – hver med følgende temaer: 

På alle dage vil der være indlæg af:

Vi håber at se dig til inspirationsseminaret den 9. oktober 2019 kl. 16.30 – 18.30 og på et eller flere af bestyrelsesseminarerne (husk tilmelding).

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Inspirationsseminar – Fremtidens værdiskabende bestyrelse
    Tilmeld arrangement