Søgning

13. dec. 2018
08:30 – 17:00
Englandsgade 25, 5000 Odense C

KURSUS AB18 – ABT18 – ABR18, Odense

Focus Advokater holder kursus om de nye spilleregler for byggeriet – det nye AB-system. Uanset om du arbejder ud fra AB 18, ABT 18 eller ABR 18, vil du med dette kursus få styr på, hvad de dækker, og hvilken betydning reglerne har for dig og din virksomhed i praksis.

Kursusbeskrivelse

Meget ændres, når de nye AB-vilkår træder i kraft pr. 1. januar 2019, hvad enten du er rådgiver, bygherre eller entreprenør. Det er vigtigt, du kender vilkårene og er på forkant med de udfordringer, du og din virksomhed kan blive mødt med. På kurset får du indblik i, hvad der er nyt i forhold til før. Vi ser på konsekvenser og faldgruber og giver en grundig indsigt i reglernes praktiske betydning. Afslutningsvis vil der være opsamling og networking.

Som deltager får du udleveret kursusmappe, og på kurset har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til vores advokater.

Vi udsteder kursusbevis til de deltagere, der ønsker det.

Målgruppe

Kurset henvender sig til bygherrer, entreprenører, ingeniører, arkitekter, landinspektører, andre teknikere og kommuner, der beskæftiger sig med udbud, kontraktindgåelse, rådgivning, projektering, styring og tilsyn i relation til bygge og anlægsarbejde.

Tid og sted

Torsdag den 13.12.2018 kl. 8.30 – 17.00 hos Focus Advokater P/S, Englandsgade 25, 5000 Odense C.


Program

Du finder programmet i invitationen her.

Pris

2.995 kr. + moms pr. pers. inkl. forplejning.

Der er lukket for tilmelding til dette kursus.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    KURSUS AB18 – ABT18 – ABR18, Odense
    Tilmeld arrangement