Søgning

20. sep. 2018
16:30 – 18:30

KURSUS: Den værdiskabende bestyrelse

Et fleksibelt kursus, der styrker dig til at skabe værdi for og med bestyrelsen

Focus Advokater har i samarbejde med SDU og EY sammensat et bestyrelseskursus med det klare formål at gøre bestyrelsesmedlemmer bedre i stand til at fungere som sparringspartnere for virksomhedens ejer(e).

Kurset adskiller sig fra andre på markedet ved at give et 360 graders syn på bestyrelsesarbejdet. Du får nemlig indspark fra tre vigtige felter:

 1. Praktisk erfaring: Indlæg fra andre professionelle bestyrelsesmedlemmer.
 2. Rådgivning: Anbefalinger fra specialiserede rådgivere.
 3. Forskning: Indsigt i ny viden om bestyrelsesarbejde på universitetsniveau.

MÅLGRUPPE

Seminaret er for dig, som allerede har erfaring med bestyrelsesarbejdet enten som ejer, medlem eller som direktør/chef. Du kan f.eks. være bestyrelsesmedlem, referere til en bestyrelse eller være rådgivende part. Du vil blive udfordret på dine nuværende metoder i arbejdet med bestyrelsen, og du vil hente ny viden med hjem. 

UDBYTTE

Ambitionen er, at du som bestyrelsesmedlem bliver endnu dygtigere til at diskutere forretningsudvikling, kerneforretning og risici på strategisk niveau med resten af bestyrelsen og virksomhedens ejer. Det er målet med kurset, at du efter kursusforløbet er bedre klædt på til at hjælpe virksomheden med positiv fremdrift og forbedret konkurrenceevne gennem bestyrelsesarbejdet.

Alle deltagere får desuden adgang til et netværk for bestyrelsesmedlemmer med fire ERFA-møder. 


FLEKSIBELT KURSUSFORLØB MED 5 KURSUSDAGE

Kurset er består af en gratis inspirationsdag (20.9.2018 kl. 16.30 – 18.30) og fem temadage over et halvt år. Forløbet er opbygget fleksibelt, så du kan til- eller fravælge hvert enkelt tema efter eget ønske. Vi kommer blandt andet til at se nærmere på, hvordan strategiudvikling, globalisering, M&A og industri 4.0 påvirker bestyrelsens arbejde netop nu.

PRIS

Prisen per temadag er 6.500 kr. ekskl. moms. 
Pris for hele kursusforløbet er 32.500 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer materiale og forplejning i løbet af temadagen samt ved de fire netværksmøder.

Du får 10% rabat på den samlede kursuspris, når du tilmelder dig tre temadage eller mere senest 5. oktober 2018.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.  Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

  Giv samtykke til


  KURSUS: Den værdiskabende bestyrelse
  Tilmeld arrangement