Søgning

3. mar. 2023
08:00 – 10:15
Havneparken 1, 6000 Kolding

Netværk for Større Ejendomsinvestorer – vi tager pulsen på finansieringsmarkedet

Prognoserne for det finansielle marked 2023

Netværket for Større Ejendomsinvestorer mødes igen den 3. marts 2023. Her tager vi pulsen på finansieringsmarkedet og hører om én af Koldings nye store bygninger. Se hvordan du deltager i netværket herunder.

Dagens tema

Få indblik i prognoserne for det finansielle marked. Hvordan forventes 2023 at udvikle sig, når vi taler inflation og rente? Hvor stabilt et finansielt marked kigger vi ind i? Hvordan kan vi forberede os på fremtiden i dette marked? Er der andre faktorer, der kan påvirke vores branche; eks. global recession, fragtproblemer/ dyre byggematerialer mv.? Få også et indblik i tilblivelsen af IBAs nye uddannelsessted.

Program


Tid og sted

Mødet finder sted den 3. marts 2023 kl. 8.00-10.15 hos IBA, Havneparken 1, 6000 Kolding.

Sådan tilmelder du dig

Er du medlem af netværket, modtager du invitation og tilmelder dig pr. mail.

Vil du tilmeldes netværket og dette arrangement, eller vil du i første omgang gerne deltage på prøve, så kontakt Mette Juhl.

Netværket

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv etablerede i efteråret 2019 dette professionelle Netværk for Større Ejendomsinvestorer. Er du/din virksomhed interesseret i at blive en del af et forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom, så læs mere her eller kontakt os for nærmere information.

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere fra Region Syddanmark til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

Det praktiske 

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Netværk for Større Ejendomsinvestorer – vi tager pulsen på finansieringsmarkedet
    Tilmeld arrangement