Søgning

30. nov. 2022
20:17 – 20:17
Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Opsigelse af medarbejdere – gå-hjem-møde i Odense

Gratis gå-hjem-møde om opsigelse af medarbejdere

Bliv bedre til at håndtere virksomhedens opsigelser, så de forløber på en – for begge parter – god og saglig måde og uden ekstra omkostninger for virksomheden.

Focus Advokater inviterer til gå-hjem-møde den 30. november 2022 kl. 14–17 om de regler og faldgruber, der knytter sig til opsigelse af medarbejdere. Her giver vi bud på, hvordan du som virksomhed bør tackle de typiske opsigelsessituationer, så du undgår juridiske og økonomiske overraskelser. Som deltager har du også mulighed for at få svar på spørgsmål og/eller særlige dilemmaer. Læs mere – og tilmeld dig herunder. Vi glæder os til at se dig!

Tid og sted

Den 30. november 2022 kl. 14–17 hos Focus Advokater, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.

Målgruppe

HR-ansvarlige, HR-medarbejdere, virksomhedsjurister, økonomiansvarlige og andre med interesse for de juridiske regler og udfordringer, der knytter sig til det ansættelsesretlige område. 

Udbytte

Gå-hjem-mødets primære sigte er funktionæransatte uden overenskomst.

Vi kommer bl.a. ind på typiske opsigelsessituationer, og hvordan du som arbejdsgiver anbefales at håndtere forløbet op til og ved effektuering af opsigelsen for at sikre en juridisk optimal og ordentlig afsked med opsagte medarbejdere.

Vi tager fat om de mest aktuelle problematikker, såsom meddelelse af advarsler og krav hertil, opsigelse ved sygdom, samarbejdsproblemer, stillingsnedlæggelse/omstrukturering mv. Undervejs inddrages de essentielle love og forskrifter; eksempelvis funktionærloven, forskelsbehandlingsloven samt relevant domstolspraksis, ligesom vi inddrager mulige spørgsmål og dilemmaer i et par cases.

Kursusbevis

Der udstedes kursusbevis svarende til 3 lektioner til de deltagere, der ønsker det.

Byd ind og hent sparring

Benyt muligheden for at komme med input til dilemmaer, spørgsmål eller andet, som du kunne ønske dig, vi tager op under mødet. Brug bemærkningsfeltet ved tilmelding. Du har naturligvis også mulighed for på dagen at stille spørgsmål til juristerne fra vores ansættelsesteam.

Tilmelding og pris

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Max 2 pers. pr. virksomhed. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt, så du er sikker på en plads. Du tilmelder dig herunder og modtager pr. mail en bekræftelse på din tilmelding. Har du spørgsmål til mødet eller omkring tilmelding, er du velkommen til at kontakte Mette Juhl,  mj@focus-advokater.dk.

Arrangementet finder sted:
Onsdag, 30. november 2022 kl. 14.00 – 17.00
Focus Advokater P/S, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Pris: Gratis men tilmelding nødvendig. Gebyr ved no-show.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Opsigelse af medarbejdere – gå-hjem-møde i Odense
    Tilmeld arrangement