Søgning

19. apr. 2023
13:00 – 16:00
avnepladsen 3A , 5700 Svendborg

Opsigelse af medarbejdere – gå-hjem-møde i Svendborg

Gratis gå-hjem-møde om opsigelse af medarbejdere

Focus Advokater inviterer igen til gå-hjem-møde om opsigelse af medarbejdere – denne gang den 19.4.2023 kl. 13 – 16 i Svendborg.

Kom og hør om de regler og faldgruber, der knytter sig til opsigelse af medarbejdere. Vi giver bud på, hvordan du som virksomhed bør tackle de typiske opsigelsessituationer, så du undgår juridiske og økonomiske overraskelser. Som deltager har du også mulighed for at få svar på spørgsmål og/eller særlige dilemmaer. Tilmeld dig herunder. Vi glæder os til at se dig.

Få bl.a. svar på

Tid og sted

Den 19.4.2023 kl. 13–16 hos Focus Advokater, Det Gule Pakhus, Havnepladsen 3 A, 5700 Svendborg.

Målgruppe

HR-ansvarlige, HR-medarbejdere, virksomhedsjurister, økonomiansvarlige og andre med interesse for de juridiske regler og udfordringer, der knytter sig til det ansættelsesretlige område. 

Udbytte

Gå-hjem-mødets primære sigte er funktionæransatte uden overenskomst.

Vi kommer bl.a. ind på typiske opsigelsessituationer, og hvordan du som arbejdsgiver anbefales at håndtere forløbet op til og ved effektuering af opsigelsen for at sikre en juridisk optimal og ordentlig afsked med opsagte medarbejdere. Vi tager fat om de mest aktuelle problematikker, såsom meddelelse af advarsler og krav hertil, opsigelse ved sygdom, samarbejdsproblemer, stillingsnedlæggelse/omstrukturering mv. Undervejs inddrages de essentielle love og forskrifter; eksempelvis funktionærloven, forskelsbehandlingsloven samt relevant domstolspraksis, ligesom vi inddrager mulige spørgsmål og dilemmaer.

Byd ind og hent sparring

Har du input til dilemmaer, spørgsmål eller andet, som du kunne ønske dig, vi tager op under mødet. Brug bemærkningsfeltet ved tilmelding.

Tilmelding og pris

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Max 2 pers. pr. virksomhed. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt, så du er sikker på en plads. Du tilmelder dig herunder og modtager pr. mail en bekræftelse på din tilmelding. Har du spørgsmål til mødet eller omkring tilmelding, er du velkommen til at kontakte Mette Juhl,  mj@focus-advokater.dk.

Arrangementet finder sted:
Onsdag, 19. april 2023 kl. 13.00 – 16.00
Focus Advokater, Det Gule Pakhus, Havnepladsen 3A , 5700 Svendborg

Pris: Gratis

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Opsigelse af medarbejdere – gå-hjem-møde i Svendborg
    Tilmeld arrangement