Søgning

Ansættelse- og arbejdsforhold

16. jan. 2024
14:00 – 17:00
Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Opsigelse begrundet i virksomhedens forhold

Opsigelse ved omstrukturering, nedskæring, stillingsnedlæggelse, sparerunder mv. – dos and don’ts

Focus Advokater inviterer til gå-hjem-møde om opsigelse af medarbejdere begrundet i virksomhedens forhold den 16. januar 2024 kl. 14-17 i Odense.

Kom og hør nærmere om de regler og faldgruber, der knytter sig til opsigelse af medarbejdere begrundet i virksomhedens forhold. Vi giver bud på, hvordan du som arbejdsgiver bør tackle de typiske opsigelsessituationer, så du undgår juridiske og økonomiske overraskelser. Som deltager har du også mulighed for at få svar på spørgsmål og/eller særlige dilemmaer. Tilmeld dig herunder – vi glæder os til at se dig.

Få bl.a. svar på

Udbytte

Gå-hjem-mødets primære sigte er funktionæransatte uden overenskomst.

Vi kommer bl.a. ind på typiske opsigelsessituationer, og hvordan du som arbejdsgiver anbefales at håndtere forløbet op til og ved effektuering af opsigelsen for at sikre en juridisk optimal og ordentlig afsked med opsagte medarbejdere.

Vi tager fat om de mest aktuelle problematikker i forbindelse med stillingsnedlæggelse/omstrukturering, nedskæringer og sparerunder. Vi kommer også ind på håndtering af visse beskyttede medarbejdere, herunder tillidsrepræsentanter. Ligesom vi berører masseafskedigelser og opsigelser i forbindelse med virksomhedsoverdragelser. Undervejs inddrages de essentielle love og forskrifter; eksempelvis funktionærloven, forskelsbehandlingsloven, ligebehandlingsloven, masseafskedigelsesloven, virksomhedsoverdragelsesloven samt relevant domstolspraksis, ligesom vi inddrager mulige spørgsmål og dilemmaer.

Tid og sted

Den 16. januar 2024 kl. 14–17 hos Focus Advokater, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.

Målgruppe

HR-ansvarlige, HR-medarbejdere, virksomhedsjurister, økonomiansvarlige og andre med interesse for de juridiske regler og udfordringer, der knytter sig til det ansættelsesretlige område. 

Kursusbevis

Der udstedes kursusbevis svarende til 3 lektioner til de deltagere, der ønsker det.

Tilmelding og pris

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Max 2 pers. pr. virksomhed. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt, så du er sikker på en plads. Du tilmelder dig herunder og modtager pr. mail en bekræftelse på din tilmelding. Har du spørgsmål til mødet eller omkring tilmelding, er du velkommen til at kontakte Mette Juhl,  mj@focus-advokater.dk. Ved afbud senere end 8 dage før afholdelse eller ved no-show opkræves der 500,- kr. pr. deltager.

Arrangementet finder sted:
Tirsdag, 16. januar 2024 kl. 14.00 – 17.00
Focus Advokater, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Pris: Gratis men kræver tilmelding. No-show-gebyr 500, kr.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Opsigelse begrundet i virksomhedens forhold
    Tilmeld arrangement