Søgning

24. jan. 2024
00:00 – 00:00

Proceskurser – styrk dine kompetencer i retssagsførelse

Styrk dine kompetencer i retssagsafgørelse

Focus Advokater har tidligere med succes gennemført et internt uddannelsesforløb for advokatfuldmægtige og yngre advokater med det formål at styrke deres kompetencer inden for retssagsførelse. Baggrunden for kurserne har været, at der er blevet færre civile retssager, som kan give de yngre jurister de nødvendige praktiske erfaringer til at mestre denne væsentlige del af advokathåndværket. Kursernes sigte er derfor at styrke og forbedre særligt den praktiske og advokathåndværksmæssige del af retssagsførelsen.


Vi gentager kursusrækken og åbner for eksterne deltagere

Kurserne henvender sig til fuldmægtige, yngre advokater og andre jurister, der interesserer sig for og efterspørger teoretiske som praktiske kompetencer inden for retssagsbehandling. Kursernes primære sigte er retssager; men også behandlingen af voldgiftssager bliver inddraget. Deltagerne indgår i kurserne på samme forudsætninger og vilkår som Focus Advokaters egne jurister.

Underviserne er erfarne procesadvokater hos Focus Advokater med såvel den teoretiske som den praktiske specialistviden inden for området. Samtidig er holdundervisningen en stor fordel med hensyn til udveksling af erfaringer og praktiske råd og tips.


Kursusprogram

Kursernes indhold er uddybet i vedlagte invitation.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Du tilmelder dig her  eller direkte fra pjecen her.

Du kan tilmelde dig hele kursusprogrammet eller udvælge emner/dage. Af hensyn til planlægning, er tilmeldingsfristen senest 8 dage før kursusdag.

NB: Der vil være et afmeldingsgebyr på 500 kr. pr. deltager ved afmelding senere end to dage før kursusdag.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Proceskurser – styrk dine kompetencer i retssagsførelse
    Tilmeld arrangement