Søgning

Retssagsbehandling og voldgift

3. okt. 2024
09:00 – 12:00
Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Proceskursus del 6 – kommerciel voldgift og processuelle spørgsmål

Styrk dine kompetencer i retssagsafgørelse

Focus Advokater har tidligere med succes gennemført et internt uddannelsesforløb for advokatfuldmægtige og yngre advokater med det formål at styrke deres kompetencer inden for retssagsførelse. Baggrunden for kurserne har været, at der er blevet færre civile retssager, som kan give de yngre jurister de nødvendige praktiske erfaringer til at mestre denne væsentlige del af advokathåndværket. Kursernes sigte er derfor at styrke og forbedre særligt den praktiske og advokathåndværksmæssige del af retssagsførelsen.

Ekstra proceskursus den 3.10.2024 kl. 9-12

Det handler denne gang om kommerciel voldgift og processuelle spørgsmål. Kurset er et ekstra kursus. Det foregår ligesom de forrige kurser hos Focus Advokater P/S, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.


Kursusprogram

Kursernes indhold er uddybet i programmet her. Kurset den 3.10.2024 er et ekstra kursus og fremgår derfor ikke af kursusprogrammet. Nærmere beskrivelse af kurset den 3.10.2024 er på trapperne. Du kan dog allerede nu tilmelde dig. Du vil i så fald få kursusbeskrivelsen tilsendt, når den er klar. Bemærk, at det ikke er et krav, at du har deltaget i de forrige kurser.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Du tilmelder dig her eller direkte fra tilmeldingsbjælken. Det er ikke et krav, at du har deltaget i de forrige kurser. Af hensyn til planlægning, er tilmeldingsfristen senest 8 dage før kursusdag.

NB: Der vil være et afmeldingsgebyr på 500 kr. pr. deltager ved afmelding senere end to dage før kursusdag.

Målgruppe

Fuldmægtige, yngre advokater og andre jurister.

Kursusbevis

Kurserne opfylder kravene til obligatorisk videreuddannelse for advokater. Der kan udstedes kursusbevis.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Proceskursus del 6 – kommerciel voldgift og processuelle spørgsmål
    Tilmeld arrangement