Søgning

Teknologiret

31. jan. 2024
14:00 – 17:00
Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Status på AI-bølgen og de juridiske rammer

Status på AI-bølgen og de juridiske rammer

På FOCUS ACADEMY-mødet den 31.1.2024 handler det om AI og de juridiske rammer. Du vil få konkret og lavpraktisk inspiration til udarbejdelse af relevante politikker og procedurer på området. Vi glæder os til at se dig!

Intro

AI er et af de mest hypede emner i disse år. Som med alt anden “Hype” er der svært at forudse, hvor meget af potentialet der bliver indfriet, og hvor meget der viser sig at være luftkasteller. Men lige præcis med AI står vi i en særlig situation, bl.a. fordi der allerede i dag findes indiskutable eksempler på teknologiens kommercielle værdi. Teknologien er kommet for at blive, og udbredelsen vil fortsætte med at stige voldsomt de kommende år.

For jurister og folk med ansvar for compliance er den stigende interesse for AI-løsninger et tveægget-sværd:

På mødet her vil vi fællesskab blive klogere på begge perspektiver, herunder give konkret og lavpraktisk inspiration til udarbejdelse af relevante politikker og procedurer på området.

Tid og sted

Onsdag den 31.1.2024, kl. 14.00 – 17.00 hos Focus Advokater i Odense, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.


Key takeaways

Oplæg


Tilmelding

Det er gratis at deltage i netværket. Du tilmelder dig her. Du kan tilmelde dig hele netværkspakken eller vælge emner/dage ud. 

Information om netværket

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Status på AI-bølgen og de juridiske rammer
    Tilmeld arrangement