Søgning

2. sep. 2022
00:00 – 00:00
Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

Vær godt kørende – optimer dine ejendomsinvesteringer i udlejningsejendomme

Hop med og bliv godt kørende – optimer dine ejendomsinvesteringer i udlejningsejendomme

I Netværket for Større Ejendomsinvestorer stiller vi den 2. september 2022 skarpt på optimering af ejendomsinvesteringer i udlejningsejendomme og bliver klogere på My Garages gearing. Du kan stadig nå at tilmelde dig. Er du ikke medlem, men interesseret i arrangementet, og hvad netværket byder på, kan du tilmelde dig og kvit og frit deltage på prøve.

Dagens tema

Førende lejeretsekspert Jakob Juul-Sandberg stiller skarpt på de lejeretlige regler, der har betydning, når man vil optimere sin investering i udlejningsejendomme – enten i forbindelse med købet eller i ejertiden.

Få indsigt i:

Omgivet af stærke kræfter, får vi også et spændende indblik fra Lars Bjørnbak i den rejse My Garage er på. 

Tid og sted 

Netværksmødet den 2.9.2022 afholdes hos My Garage, Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst.

Sådan tilmelder du dig

Er du medlem af netværket, modtager du invitation og tilmelder dig pr. mail.

Vil du tilmeldes netværket og dette arrangement, eller vil du i første omgang gerne deltage på prøve, så kontakt Mette Juhl, mj@focus-advokater.dk, 63142005.

Program for 2022

Læs mere i  programmet her for 2022.

Netværket

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv etablerede i efteråret 2019 dette professionelle netværk for større ejendomsinvestorer i Trekantområdet. Er du/din virksomhed interesseret i at blive en del af et lokalt forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom, så læs mere her eller kontakt os om vores arrangementer, og hvordan du kan deltage.

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler lokale store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

Det praktiske 

Datoerne for resten af 2022

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Vær godt kørende – optimer dine ejendomsinvesteringer i udlejningsejendomme
    Tilmeld arrangement