Søgning

11. mar. 2022
08:10 – 10:10
Media Park 1, 6000 Kolding

Vi tager pulsen på Danmarks største erhvervsbyggeri ved Kolding og på markedet for logistikejendomme

Vi tager pulsen på Danmarks største erhvervsbyggeri ved Kolding og på markedet for logistikejendomme

Få indblik i udviklingen og tankerne bag Danmarks i øjeblikket største byggeprojekt; Vision Park. Byggeriet foregår i det erhvervsområde syd for Kolding, der tidligere skulle rumme Nordic Synergy Park. Vision Park dækker over 43,5 hektar. Foruden indlæg fra Vision Park vil Kolding Kommune sætte os ind i, hvad der sker i kommunen, når man igangsætter et så stort projekt; hvilke problemstillinger står man som kommune overfor, og hvilke tanker er der gjort for det øvrige område.

Tid og sted 

Årets første netværksmøde er den 11.3.2022 kl. 8.10 – 10.10 hos TV Syd, Media Park 1, 6000 Kolding.

Sådan tilmelder du dig

Har du lyst til at være en del af netværket/deltage på prøve, så kontakt os for en nærmere drøftelse.
Tilmeldingsfrist for mødet i marts er 28.2.2022.

Program for 2022

Vi holder 4 netværksmøder årligt og et sommerarrangement. Læs mere i  programmet her for 2022.

Netværket

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv etablerede i efteråret 2019 dette professionelle netværk for større ejendomsinvestorer i Trekantområdet. Er du/din virksomhed interesseret i at blive en del af et lokalt forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom, så læs mere her eller kontakt os om vores arrangementer, og hvordan du kan deltage.

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler lokale store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

Det praktiske 

Datoerne for kommende møder i 2022

Find programmet for de kommende møder her.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Vi tager pulsen på Danmarks største erhvervsbyggeri ved Kolding og på markedet for logistikejendomme
    Tilmeld arrangement