Søgning

12. sep. 2019
13:30 – 16:30
Bramdrupskovvej 110, 6000 Kolding.

Vidensdag – Krænkende adfærd

Gratis vidensdag om krænkende adfærd

I slutningen af 2018 trådte nye regler om krænkende handlinger i kraft. Derfor udgav Arbejdstilsynet i marts 2019 en ny vejledning til virksomheder og medarbejdere. Men hvad betyder krænkende handlinger ? Hvilke konsekvenser får disse nye bestemmelser for medarbejderen, ledelsen og organisationen ? Og hvad kan man som organisation gøre for at forebygge krænkende handlinger ?
Få svar på dette og meget mere når vi sammen med ArbejdsmiljøCentret holder videnscafé om krænkende handlinger.

Vi afholder gratis vidensdag med temaet “Krænkende Adfærd“, hvor vi ser på den juridiske og praktiske håndtering. Helt konkret gennemgår vi i samarbejde med ArbejdsmiljøCentret hvad der forstås som krænkende handlinger, hvilke forpligtelser man har som arbejdsgiver og hvad man konkret via forebyggelse aktivt kan gøre for at sikre, at der ikke foregår krænkende handlinger på arbejdspladsen.

Tid og sted

Onsdag den 12. september 2019, kl. 13.30-16.30

Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, Bramdrupskovvej 110, 6000 Kolding.

Program

13:30  Dørene åbnes og registrering
14:00  Velkomst – v. advokat Julie Aagaard Rytter, Focus Advokater og afdelingsleder Stig Holm, ArbejdsmiljøCentret
14:05  Arbejdsgivere skal være proaktive for at sikre et chikanefrit miljø på arbejdspladsen. v. advokatfuldmægtig Kristina Juul Nielsen, Focus Advokater
Du skal som arbejdsgiver være proaktive for at sikre et chikanefrit miljø på arbejdspladsen. Det betyder også at du skal forebygge og håndtere eventuelle krænkende handlinger. Med udgangspunkt heri gennemgår vi, hvad der skal forstås som krænkende handlinger, hvilke forpligtelser arbejdsgivere har, og hvad du aktivt kan gøre for at sikre, at der ikke foregår krænkende handlinger på arbejdspladsen.
15:05  Pause og forfriskning.
15:20  Virksomhedens forebyggelse af krænkende handlingerv. erhvervspsykolog Sarah Ambs-Thomsen, ArbejdsmiljøCentret
Som virksomhed er det vigtigt at forholde sig forebyggende til krænkende handlinger. I dette oplæg præsenterer vi dig for eksempler på forebyggende tiltag, som du med fordel kan implementere på medarbejder-, leder- og direktionsniveau.
16:20  Opsamling

16.30  Tak for i dag

Målgruppe

Målgruppen for dagen er direktører, HR-chefer og –managers samt private og offentlige ledere.

Pris og tilmelding

Arrangementet er gratis.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Vidensdag – Krænkende adfærd
    Tilmeld arrangement