Søgning

25. sep. 2018
15:00 – 17:10
Englandsgade 25, 5000 Odense C.

WORKSHOP: Mød en af verdens skarpeste hjerner i strategiprocesser hos Focus Advokater

Strategiske processer er forbundet med mange faldgruber. En af de største er gabet mellem den færdige strategi og den faktiske implementering.

For at hjælpe ledere med at bygge bro mellem strategidesign og implementering har Project Management Institute iværksat et initiativ, der hedder Brightline. Tirsdag den 25. september 2018 har du mulighed for at deltage i en unik Brightline-workshop hos Focus Advokater med undervisning af Ricardo Vargas, adm. direktør for Brightline og globalt anerkendt ekspert i strategiske processer.

TID OG STED

Tirsdag den 25.9.2018 kl. 15.00 – 17.10 hos Focus Advokater P/S, Englandsgade 25, 5000 Odense C.

MÅLGRUPPE

Workshoppen henvender sig til ledelse, direktion og bestyrelsesmedlemmer.

 

KORT OM WORKSHOPPEN

Workshoppen handler om, hvordan man bygger bro mellem strategi og implementering. Ricardo Vargas vil bl.a. formidle resultater fra undersøgelser om strategiske processer. Der bliver også tid til diskussion mellem workshoppens deltagere og Ricardo Vargas, hvor I sammen vil drøfte, hvordan I bedst når jeres mål og sikrer, at de gode ideer bliver realiserede.

Arrangementet sker i samarbejde med Thinkers50 European Business Forum. Det er gratis at deltage, men tilmelding nødvendig. Der er plads til 40 deltagere, så vær hurtig med tilmelding, hvis du er interesseret. Læs mere om workshoppen og tilmeld dig her.

PROGRAM

Læs mere om dagens program og indhold i invitationen her. 

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    WORKSHOP: Mød en af verdens skarpeste hjerner i strategiprocesser hos Focus Advokater
    Tilmeld arrangement