Søgning

Byggeri- og entreprise

16. december 2023

Focus Advokater bistår H. Skjøde Knudsen A/S med køb af GASA’s store domicil

Gartnerivirksomheden GASA i Odense har længe ønsket at etablere et nyt domicil uden for byen. Med juridisk bistand fra Focus Advokater har entreprenørkoncernen H. Skjøde Knudsen A/S købt det store GASA-kompleks på 13 ha, som de kommende år skal omdannes til Odenses største boligprojekt. Projektet har fået en god start, flere af boligprojekterne er allerede solgt.

Focus Advokater har bistået H. Skjøde Knudsen A/S med overdragelsen, der fandt sted pr. 1. december 2017. Nedbrydningsarbejdet er i fuld gang med henblik på at realisere de byggeprojekter, som H. Skjøde Knudsen A/S allerede har indgået aftale med tredjepart om. I den forbindelse har Focus Advokater både bistået med grundsalg samt entreprisekontrakter.

Udover aftaleforholdet til GASA har Focus Advokater sammen med advokatfirmaet Bech-Bruun bistået H. Skjøde Knudsen A/S i forbindelse med videresalg af 50 % af ejendomsudviklingsselskabet til Pensionsselskabet PFA, som ligeledes har købt byggefelter og indgået totalentreprisekontrakter med H. Skjøde Knudsen A/S. Disse købsaftaler og entrepriseaftaler har Focus Advokater tillige bistået med tilvejebringelsen af.

Focus Advokater fortsætter samarbejdet med aktørerne i den videre udviklingsproces for området.
For yderligere information, kontakt partner Jesper Hauschildt.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.



    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til