Søgning

Commercial og Kontrakter

16. december 2023

Focus Advokater bistår LILLY med salg af ejendom på Strøget til kr. 222 mio.

Focus Advokater har haft fornøjelsen af at bistå Lilly Ejendomme A/S med at sælge selskabets velbeliggende ejendom på Amagertorv i København til det schweiziske selskab, Richemont, for kr. 222 mio. En mindre del af ejendommen var anvendt til udstilling og kontor, men størstedelen af ejendommen stod tom.

Overdragelsen blev gennemført på utraditionel vis, idet køber optog lån med pant i ejendommen på sælgers adkomst. Beskyttelsen af sælger var derfor i højsædet, for det tilfælde at køber ikke præsterede den fulde købesum. Gennemførelsen af salget lykkedes til fulde, og ejendommen blev solgt til en pris på ca. kr. 80.000,- pr. kvadratmeter.

Overdragelsen af ejendommen er endnu et eksempel på prisdannelsen i hovedstadsområdet, hvor den udenlandske efterspørgsel på velbeliggende ejendomme presser priserne i vejret.

Focus Advokaters bistand i sagen er blot en af mange overdragelser af investeringsejendomme, som gennemføres i hovedsageligt landets største byer.

For yderligere information, kontakt partner Jesper Hauschildt.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til