Søgning

Bolig- og erhvervslejeret

16. december 2023

Focus Advokater bistår Probus Rugårdsvej Odense ApS med erhvervelsen af 40 lejligheder i Odense

Probus Rugårdsvej Odense ApS opfører 40 lejligheder i Odense

På det gamle fabriksområde på Rugårdsvej, der tidligere husede Nordisk Tekstil, opfører Probus Rugårdsvej APS nu 40 lejligheder. På grunden rejser der sig både ny bebyggelse med boliger og et supermarked.

Tekstilfabrikken blev opført i 1949 og det har været et krav at bevare islæt og særkende. En af de gamle industribygninger har fået lov at stå. I denne bygning etableres fire ejerlejligheder, hvoraf de to bliver boliger placeret i stueplan og på 1. sal. Disse to ejerlejligheder er erhvervet af Probus-selskabet i en konstruktion, hvor Probus’ del indgår i et ejerlejlighedsfællesskab med REMA 1000, som etablerer en dagligvareforretning. Herudover består ejerforeningen af en parkeringsejerlejlighed, som grundejerforeningen ejer. 

På Nordisk Tekstil-grunden rejser der sig herudover dels nogle rækkehuse og et ”tårn” med beboelseslejligheder. Der er desuden udlagt to tilsvarende byggefelter på grunden.

Rådgivningen

Focus Advokater har bistået med købsaftale og totalentreprisekontrakt, ligesom ejer- og grundejerforeningsstrukturen er sikret af.

Udviklingen af kontrakterne på de købte ejerlejligheder er sket i tæt og stærkt samarbejde med NJ Gruppen A/S samt med Sweco A/S, som er Probus’ tekniske rådgiver på opgaven.

Ejer- og grundejerforeningsstrukturen er skabt i samarbejde med udvikleren af de øvrige byggefelter på grunden, Nordisk Tekstil Bebyggelsen A/S og dennes advokat.

Spørgsmål

For yderligere information, kontakt advokat Jesper Hauschildt eller advokat Signe Haastrup Holst.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til