Søgning

Bolig- og erhvervslejeret

16. december 2023

Focus Advokater bistod HD Ejendomme A/S med salg af stor kontorejendom

HD Ejendomme har med rådgivning fra Focus Advokater solgt den markante ejendom Trekronergade 126 lige ved Ny Ellebjerg Station til C. W. Obel Ejendomme A/S. Den tidligere fabriksbygning rummer i alt 8.200 m² og fungerer i dag som kontorejendom med en rå indretning og mange lejemål.

Efter ønske fra begge parter blev salget gennemført i en forceret salgsproces med kort frist for gennemførelse af due diligence. Processen blev bl.a. båret af en professionel dokumenthåndtering, der til fulde opfyldte købers ønsker til oplysninger om ejendommen.

Det var med stor tilfredshed, at vi kunne gennemføre den hurtige salgsproces og en smidig og kommerciel tilgang til håndteringen af købsaftalens vilkår, således at handlen blev gennemført på en måde, som begge parter udtrykte tilfredshed med.

Fra Focus Advokaters side blev salgsprocessen varetaget af et team bestående af advokat Signe Hastrup Holst og advokat og partner Jesper Hauschildt.

For yderligere information, kontakt partner Jesper Hauschildt.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til