Søgning

Ejendomsinvestering, -udvikling og projektering

16. december 2023

Focus Advokater rådgiver Milling Hotels ved endnu et nyt opkøb

Allerede knap fire måneder efter sidste opkøb af to hoteller i Odense har Milling Hotels med rådgivning fra Focus Advokater opkøbt endnu et hotel. Denne gang drejer det sig om Hotel Ritz, med adresse på Rådhuspladsen i Aarhus.

Nået målet før tid

Overdragelsen af Hotel Ritz i Aarhus er sket den 28. februar 2019. Milling-familien når dermed deres målsætning om at eje 10 hoteller i 2020 allerede her i 2019. Udover i Aarhus har hotelkæden hoteller i Odense, Middelfart, Kolding, Maribo samt Aalborg og ambitionen er at blive landsdækkende.

Rådgivningen

Det er med stor tilfredshed, at vi har kunnet gennemføre en god og konstruktiv salgsproces, og at det er lykkedes at gennemføre transaktionen på en måde, som begge parter er tilfredse med.

Fra Focus Advokater har advokaterne Merete Vangsøe Simonsen, Signe Hastrup Holst og Søren Borregaard rådgivet Milling Hotels i forbindelse med transaktionen.

Det er nu fjerde opkøb Focus Advokater bistår Milling Hotels med. Vi er glade for samarbejdet og for at kunne bistå Milling-koncern med juridisk rådgivning igen i denne opkøbsproces” udtaler partner Merete Vangsøe Simonsen.

Spørgsmål

For yderligere information, kontakt advokat Søren Borregaard, advokat Signe Hastrup Holst og advokat Merete Vangsøe Simonsen.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til