Søgning

Ejendomsinvestering, -udvikling og projektering

16. december 2023

Focus Advokater rådgiver Milling Hotels ved køb af Ydes Hotel og Domir Hotel, Odense

Den fynske hotelkæde, Milling Hotels, har netop købt to hoteller i det centrale Odense og bliver dermed en af byens største udbydere af hotelværelser.

Overdragelsen er sket pr. 7.11.2018, og fra Focus Advokater har advokaterne Merete Vangsøe Simonsen og Søren Borregaard rådgivet Milling Hotels i forbindelse med transaktionen.


Styrker positionen

Milling Hotels er ejet af Jan og Dorte Milling. Med de nyerhvervede hoteller i Odense er den fynske hotelkæde oppe på fem hoteller i Odense og ni på landsplan. Parrets målsætning er at eje “10 i 20” og med opkøbet af de to centralt beliggende hoteller er de godt på vej. Samtidig afhjælper opkøbet den stigende efterspørgsel på værelser i Odense.

Udover i Odense har hotelkæden hoteller i Middelfart, Kolding, Maribo samt Aalborg.


Rådgivningen

Overdragelsen er gennemført på traditionel vis. ”Milling Hotels har ønsket at øge hotelkapaciteten og ser opkøbet som en vigtig del af deres strategi, og det er vi glade for at have hjulpet med”, udtaler partner Merete Vangsøe Simonsen.  

Spørgsmål

For yderligere information, kontakt advokat Søren Borregaard og advokat Merete Vangsøe Simonsen.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til