Søgning

Kontrakter

22. februar 2024

Juridisk rådgivning om vilkår og betingelser til QuadSAT ApS

QuadSAT ApS er en dansk virksomhed grundlagt i 2017, der leverer dronebaserede antennetest- og sporingsløsninger til satellit-, forsvars-, trådløse og broadcast-markederne. QuadSATs system kombinerer avanceret droneteknologi med en brugerdefineret RF-pegende nyttelast.


Som et kompakt system transporteres det direkte til stedet, og når det lanceres som en mission, vil det give kunderne in situ-testfunktioner, hvilket resulterer i en omkostningseffektiv, driftsfleksibel og tidsbesparende løsning.

Rådgivningen

Focus Advokaters Tech Team har rådgivet QuadSAT i forhold til vilkår og betingelser over for deres kunder, herunder regulering af en Software-as-a-Service-platform og databehandling på vegne af deres kunder. Vi har tillige ydet juridisk rådgivning om immaterielle kundedata og om kontraktforholdet med underleverandører af hardware (PCB-kort). Læs mere om QuadSAT.

Reference fra Nordic IoT Centre og QuadSAT ApS
Legal advising on Terms and Conditions – Nordic IoT Centre.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til