Søgning

Generelt

19. august 2020

Focus Advokater har udvidet partnerkredsen

Det er med glæde, vi kan offentliggøre, at Morten Elbrønd er optaget som partner, og Signe Hastrup Holst er udnævnt som associeret partner i Focus Advokater P/S.

Morten Elbrønd
– partner og cert. insolvensadvokat

Afdelingsleder for Focus Advokaters insolvensafdeling, Morten Elbrønd, er pr. 1.7.2020 indtrådt i Focus Advokaters partnerkreds, der nu tæller 15 partnere.

Morten Elbrønd er certificeret insolvensadvokat og har mange års erfaring som specialist og rådgiver inden for konkurs og rekonstruktion. Som certificeret insolvensadvokat udpeges Morten Elbrønd ofte som kurator i konkursboer inden for alle brancher.

Siden sin ansættelse i 2007 har Morten Elbrønd været tilknyttet Focus Advokaters afdeling for insolvensret – den afdeling han de seneste år har været leder for. Morten Elbrønd har tillige erfaring og forretningsindsigt fra udstationeringer som in-house advokat hos private virksomheder og i bankverdenen.

”Morten Elbrønd har siden sin ansættelse opbygget en solid erfaring med håndtering af og rådgivning til nødlidende virksomheder, herunder i virket som kurator. Morten har siden 2017 fungeret som associeret partner og i den forbindelse overtog han ledelsen af kontorets insolvensafdeling. Vi er meget glade for, at Morten fortsætter sin karriere hos os som partner i Focus Advokater og ser frem til det fortsatte samarbejde”, udtaler, direktør og partner Jesper Hauschildt.

Signe Hastrup Holst
– associeret partner med speciale i fast ejendom

Focus Advokater har pr. 1.7.2020 udnævnt Signe Hastrup Holst som associeret partner.

Som associeret partner hos Focus Advokater har Signe Hastrup Holst adskillige års erfaring som advokat, høj faglighed og stærke kompetencer inden for et specialiseret arbejdsområde.

Signe Hastrup Holst er erfaren og dybt specialiseret inden for Fast Ejendom, hvor hun rådgiver både private og offentlige kunder i relation til køb og salg af fast ejendom, projektudvikling, plan- og entrepriseretlige forhold mv.

Siden 2017 har Signe været ansat og tilknyttet Focus Advokaters afdeling for Fast Ejendom. Signe Hastrup Holst var fra 2014 – 2017 ansat som in house-advokat hos Metroselskabet, der er en anlægsmyndighed for nogle af de største infrastrukturprojekter i Danmark. Derudover har Signe i perioden 2006 – 2014 været ansat hos advokatfirmaet Bech-Bruun, hvor hun fra 2008 var en del af afdelingen for fast ejendom.

”Med mange års erfaring inden for retsområdet Fast Ejendom og et solidt branchekendskab er Signe Hastrup Holst en stærk profil for såvel Focus Advokater som for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er derfor meget stolte af, at Signe Hastrup Holst fortsætter sin karriere i Focus Advokater som associeret partner”, udtaler kontorets afdelingsleder for Fast Ejendom.

Focus Advokater P/S

Focus Advokater har 80 ansatte, hvoraf 42 er jurister. Virksomheden har kontorer i Odense, Svendborg, Kolding, København og Hamborg og hører til Region Syddanmarks største advokatvirksomheder.

For yderligere information

Kontakt Focus Advokaters direktion.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg og København

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til