Søgning

Focus Advokaters Legal Tech løsninger

Virtuelt datarum

En nem, sikker og skræddersyet løsning til understøttelse af due diligence-processen.

Legal Tech | virtuelt datarum

Hurtigt, sikkert og skræddersyet
datarum til din due diligence

Virtuelt datarum hører til Focus Advokaters Legal Tech-løsninger. Vil du vide mere, præsenterer vi gerne løsningen for din virksomhed.

Optimer due diligence processen med et sikkert virtuelt datarum

Køb af og salg af virksomhed stiller store krav til både den sælgende og købende part. Med et virtuelt datarum bliver due diligence processen strømlinet, så der kan fokuseres på det materielle indhold i transaktionen.

Med et virtuelt datarum kan sælger koordinere færdiggørelsen af datarummet, hvor virksomhedens dokumenter stilles til rådighed i et sikkert miljø, mens det for køber bliver let af stille spørgsmål til enkelte dokumenter.

Vi skræddersyr datarum til den enkelte transaktion og sikre, at processen handler så lidt som muligt om teknikken, og mere om de kommercielle aspekter.

Få fordel af:

  • Intuitivt og nemt anvendeligt datarum
  • Projektstyringsfunktioner der letter arbejdet både før og under transaktionen
  • Q&A modul
  • Høj datasikkerhed.

Er du interesseret i at vide mere om vores virtuelle datarum, er du meget velkommen til at kontakte Stefan Juvald Stade, Legal Tech-ansvarlig hos Focus Advokater.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til