Søgning

2. nov. 2023
14:00 – 17:00
Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

ESG og finansiel bæredygtighed

ESG og finansiel bæredygtighed

På FOCUS ACADEMY-mødet den 2.11.2023 går vi i dybden med ESG og bæredygtighedsreguleringen

Intro

Bæredygtighed spiller en større og større rolle i vores hverdag. Bæredygtige tiltag har tidligere været uhåndgribelige og uspecifikke for virksomheder, men i kraft af at bæredygtighed er kommet for at blive, stilles der nu både større og mere konkrete krav fra EU til virksomheder.

ESG-compliance har stor betydning både for private og offentlige virksomheder, da de økonomiske såvel kommercielle fordele ved at prioritere miljø, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse er store, mens konsekvenserne ved ikke prioritere dette ligeledes kan være markante. Det er en stor finansiel risiko for virksomheder, hvis ikke disse bæredygtighedsfaktorer prioriteres, idet både investorer, kunder, medarbejdere og samarbejdspartner i stigende grad efterspørger bæredygtighed hos virksomhederne. På dette netværksmøde går vi i dybden med ESG og bæredygtighedsreguleringen.

Tid og sted

Torsdag den 2.11.2023, kl. 14.00 – 17.00 hos Focus Advokater i Odense, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.


Key takeaways

Oplæg

Indledningsvist vil Nina Dietz Legind, formand for Finanstilsynet og professor i Bank- og Kapitalmarkedsret ved Syddansk Universitet, fortælle os om bæredygtig finansiering og betydningen heraf for såvel den finansielle sektor som erhvervslivet i øvrigt. Dernæst vil Jesper Kruse Markvart fra Focus Advokater fortælle om, hvordan virksomheder kan strukturere arbejdet med ESG i deres generelle compliancearbejde.


Tilmelding

Det er gratis at deltage i netværket. Du tilmelder dig her. Du kan tilmelde dig hele netværkspakken eller vælge emner/dage ud. 

Information om netværket

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg og København

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    ESG og finansiel bæredygtighed
    Tilmeld arrangement