Søgning

27. apr. 2023
14:00 – 17:00
Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Presse- og krisestyring

FOCUS ACADEMY den 27.4.2023 om presse- og krisestyring

En krise er – pr. definition – en omfangsrig, overraskende, alvorlig og negativ udvikling, og en krise har potentialet til fundamentalt at ændre på en organisation eller virksomhed. I en sådan situation, hvor virksomhedens overlevelse er på spil, er det afgørende, at virksomheden har evnen til effektiv krisestyring.


Kriser kan tage mange former 

Det kan være, at virksomhedens produkt har forårsaget skade på kunder eller ting – og måske skal tilbagekaldes. Det kan også være, at virksomheden – eller en filial – er blevet sigtet af politiet eller fået besøg af andre offentlige myndigheder med mistanke om alvorlige ulovlige forhold. Derfor stiller vi skarpt på krisestyring på dette FOCUS ACADEMY-møde.

Krisestyring og ledelse af virksomheden i en periode med krise er afgørende for virksomhedens eksistens og livsgrundlag. Håndteres krisen korrekt, kan virksomheden overleve og drives videre bagefter. Håndteres krisen dårligt eller forkert, kan virksomheden i værste fald gå konkurs. Muligvis risikerer ledelsen endda ansvar.

Key takeaways

Tid og sted

Torsdag den 27.4.2023, kl. 14.00 – 17.00 hos Focus Advokater i Odense, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.


Tilmelding

Det er gratis at deltage i netværket. Du tilmelder dig her. Du kan tilmelde dig hele netværkspakken eller vælge emner/dage ud. 

Oplæg

Advokaterne Michael Clemmensen og Jesper Kruse Markvart vil fortælle om krisestyring generelt, herunder hvordan virksomheden bedst forbereder sig på en krise, der måske/måske ikke kommer. Du vil også få indblik i de juridiske aspekter af krisestyring, herunder hvilke forskellige juridiske valgmuligheder virksomheden har dels for at imødegå krisen, dels når krisen kommer, fordelene og ulemperne ved de forskellige muligheder, herunder muligheden for at ride stormen ud, iværksættelsen af en (evt. uvildig) advokatundersøgelse, inddragelse af myndighederne, herunder politiet. Derudover vil direktør Uffe Lyngaae fra Publico, fortælle om krisestyring i pressen; herunder valg af mediestrategi, konkrete redskaber til at sikre, at det korrekte budskab kommer frem, hvornår man bør stille op til telefon- eller videointerview, hvornår man bør ”nøjes” med at svare på skrift, og endelig hvornår man bør have ”ingen kommentarer”.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Presse- og krisestyring
    Tilmeld arrangement