Søgning

15. dec. 2022
14:00 – 17:00
Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

Stigende regulering af cybersikkerhed og digitale teknologier

OCUS ACADEMY – netværk og faglig sparring

Er du virksomhedsjurist, in-house counsel, CFO eller lignende med ansvar for jura, og søger du løbende opdatering om aktuelle erhvervsjuridiske emner, faglig sparring og mulighed for bredere drøftelser med ligestillede, er FOCUS ACADEMY måske noget for DIG!

Vi har lagt os i selen for at lave et program, der dækker flere af de mest aktuelle og relevante problemfelter for virksomheder. Mødeprogrammet strækker sig over det næste halvår og dækker emner som cybersikkerhed, compliance, brug af teknologi, incitamentsstrukturer, krisestyring og distributionsstrategier.

Du kan hente netværksprogrammet frem til sommeren 2023 her. 

Herunder kan du læse om det første netværksmøde i rækken. Det er allerede er den 15.12.2022 og her er  teamet er “Stigende regulering af cybersikkerhed og digitale teknologier”. Vi håber, du har lyst til at være en del af netværket – og glæder os til at se dig!

Stigende regulering af cybersikkerhed og digitale teknologier

I 2020 havde vi et FOCUS ACADEMY-arrangement om ”cybersikkerhed”. Her var det grundlæggende budskab, at cybersikkerhed i stigende grad var ved at blive et ledelsesmæssigt og juridisk anliggende. Her ultimo 2022 er der formentlig ikke mange tilbage, som er uenige i det budskab. I den mellemliggende periode har vi set endnu flere små og store cyberangreb, og Bestyrelsesforeningen har udgivet en omfattende vejledning med det formål at klæde bestyrelser på til at håndtere en af vor tids største potentielle trusler mod virksomheder. Og så er emnet blevet endnu mere juridisk i takt med, at EU har sat sig for at lovregulere krav til cybersikkerhed, i form af Cybersecurity Act, NIS2-direkivet, DORA (skærpede krav til finanssektoren) og en kommende Cyber Resilience Act. De fleste myndigheder og virksomheder vil således, direkte/ indirekte, blive underlagt lovkrav til arbejdet med cybersikkerhed i de kommende år.

Reglerne om cybersikkerhed er langt fra de eneste EU fremsætter i disse år: EU har døbt dette årti ”The Digital Decade” og har sat sig for at gennemregulere brugen af digitale teknologier og datadeling. Indtil nu har det ført til fremsættelse af mere end 30 lovforslag siden 2019, herunder i form af Data Governance Act, Data Act, Data Spaces-regulering, AI Act, Digital Services Act, AI Liability directive mv.

Tid og sted

Torsdag den 15.12.2022, Kl. 14.00 – 17.00 afsluttende med et glas og en sandwich, hos Focus Advokater i Odense, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.


Key takeaways

Oplæg

Jesper Løffler Nielsen giver et overblik over nuværende og kommende lovkrav til cybersikkerhed og digitale teknologier. Herefter vil Jesper Krag gennemgå NIS2-direktivet – den nye ”grundlov” for cybersikkerhed. Vi slutter dagen af med cybersikkerhed fra et praktisk perspektiv, hvor Morten Eeg Ejrnæs Nielsen, Globeteam, kommer med bud på, hvordan vi bliver klar til NIS2 mv., og hvordan du gør din virksomhed mere modstandsdygtig i en digital verden.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i netværket. Du tilmelder dig her. Du kan tilmelde dig hele netværkspakken eller vælge emner/dage ud.

Kursusbevis

Samtlige møder i FOCUS ACADEMY opfylder kravene til obligatorisk videreuddannelse for advokater. Der udstedes kursusbevis svarende til 3 lektioner pr. møde.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    Stigende regulering af cybersikkerhed og digitale teknologier
    Tilmeld arrangement