Søgning

Commercial og Kontrakter

16. december 2023

TekniClean A/S er med rådgivning fra Focus Advokater solgt til den finske koncern SOLEMO Oy

TekniClean A/S er med rådgivning fra Focus Advokater solgt til den finske koncern SOLEMO Oy

TekniClean A/S blev etableret i 2003 og har specialiseret sig i rengøring i fødevarebranchen og har udviklet sig til at være den næststørste leverandør på det danske marked.

SOLEMO Oy er en familieejet finsk koncern, der driver servicevirksomhed i en lang række lande og beskæftiger mere end 14.000 medarbejdere. SOLEMO Oy har en strategi om at vækste internationalt. Opkøbet af TekniClean A/S er dermed et vigtigt strategisk step i den internationale ekspansion. Alle ansatte fortsætter med samme ansvarsområder samt opgaver.

Ny bestyrelse

Advokat Søren Borregaard har i en årrække været bestyrelsesformand for TekniClean A/S. I forbindelse med opkøbet er Søren Borregaard fratrådt som bestyrelsesformand.

Hos Focus Advokater har advokat Maria Malling Eriksen og advokat Søren Borregaard rådgivet TekniClean Holding ApS i forbindelse med salget.

Spørgsmål

For yderligere information, kontakt advokat Maria Malling Eriksen og advokat Søren Borregaard.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til