Søgning

Bio

Maria Malling Eriksen er specialiseret inden for køb og salg af virksomheder (M&A), og hun har i mange år bistået såvel indenlandske som udenlandske virksomheder med transaktioner inden for M&A.

Maria har betydelig erfaring med at tilrettelægge og gennemføre virksomhedsoverdragelser, herunder erfaring med due diligence processer, udarbejdelse af transaktionsdokumenter og strukturering af transaktioner i øvrigt. Hun er pragmatisk i sin tilgang med en stærk kommerciel forståelse og indsigt.

Herudover er Maria Malling specialiseret inden for markedsføringsret og immaterialret, hvor hun hjælper kunder med at sikre deres immaterielle rettigheder. Hun er leder af Focus Advokaters IPR-team.

Arbejdet med immaterialretlige forhold omfatter navnlig registrering af immaterielle rettigheder, såsom varemærker og designs, udarbejdelse af licensaftaler samt rådgivning i sager om produktefterligninger. Maria har stor erfaring med at føre sager for domstolene.

Jurainfo.dk har verificeret Maria Malling Eriksen som ekspert inden for immaterialret. Se video her.

Maria Malling Eriksen rådgiver tillige generelt om selskabsretlige forhold.

Uddannelse:

 • HA.jur.: 2004
 • Cand.jur.: 2007
 • Bestalling: 2010.

Sprog:

 • Engelsk.

Hverv og medlemskaber:

 • Maria Malling Eriksen er medlem af JUCs netværk for immaterialret, JUCs netværk for Erhvervs- og Selskabsret samt af Det Selskabsretlige Karrierenetværk.

Undervisning

 • Ekstern lektor i kreditsikring ved Syddansk Universitet.
 • Underviser og ekstern lektor på SDU i immaterialret (IPR).

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.  Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

  Giv samtykke til