Søgning

OPP projekter

Skræddersyet rådgivning så du kommer trygt igennem til dit OPP-projekt

Vores erfarne advokater guider offentlige og private virksomheder gennem alle faser af OPP-projektet for at sikre optimal forståelse og sikker projektstyring.

OPP-projekter

Vores rådgivning skaber effektive OPP-samarbejder og reducerer projektomkostninger

Vores rådgivning i forbindelse med udvikling og gennemførelse af OPP-projekter omfatter alle aspekter

Offentlig-Privat Partnerskab (OPP) er en samarbejdsmodel, hvor offentlige myndigheder og private virksomheder går sammen om at levere offentlige tjenester eller infrastrukturprojekter. Det kan omfatte alt fra vej- og broanlæg til skoler, hospitaler mv.

Projektudviklingen er ofte karakteriseret ved, at mange opgaver skal løses simultant eller betinget af opfyldelse af forskellige forudsætninger.

Hos Focus Advokater er vores advokater er specialiserede i at håndtere de komplekse juridiske aspekter inden for OPP-projekter, og vi bidrager til, at alle disse forhold løses. Det skaber det bedst mulige resultat og sparer dig for unødige projektomkostninger.

Derudover deltager vi i løsning af tvister, både hvad angår køberetlige og entrepriseretlige forhold. Vi bistår i forbindelse med eventuelle tvisters løsning, hvad enten det sker i forbindelse med mediation, voldgift, civile domstole eller på anden vis.

OPP-projekter

Vi tilbyder omfattende rådgivning inden for OPP-projekter, herunder:

Kontraktudarbejdelse

 Foretagelse af risikovurdering

Rådgivning under kontraktforhandlinger

Rådgivning om forvaltningsvirksomhed

Rådgivning om finansiering

Rådgivning om selskabs- og skatteret

Træk på vores ekspertise

OPP projekter
i forhold til:

Fast ejendom

OPP-projekter inden for fast ejendom skaber synergier mellem offentlige og private sektorer. Vores advokater tilbyder specialiseret rådgivning for at sikre vellykkede ejendomsprojekter. Fra komplekse juridiske aspekter til effektiv risikohåndtering, står vi klar til at optimere processen og sikre klientsucces.

Selskabsret- og skatteret

OPP-projekter inden for selskabs- og skatteret indebærer komplekse juridiske udfordringer. Vores advokater er specialiserede i at navigere i disse områder, sikre overholdelse af regler og optimere selskabs- og skattemæssige forhold for at sikre vellykkede OPP-projekter.

Offentlig ret

Vi tilbyder specialiseret rådgivning til offentlige myndigheder inden for OPP-projekter. Vores rådgivning til offentlige myndigheder i OPP-projekter fokuserer på effektiv styring, risikominimering og juridisk compliance. Vi guider gennem planlægning, udbud og gennemførelse for at sikre succesfulde og bæredygtige resultater.

OPP-projekter

Hent rådgivning hos vores eksperter

Merete Vangsøe Simonsen

Merete Vangsøe Simonsen

Partner, advokat (L), leder af afdelingen for Fast Ejendom

+45 63 14 20 25

Jacob Fabritius de Tengnagel

Partner, advokat (H)

+45 63 14 20 98

Britt Munk Larsen

Advokatsekretær – fast ejendom

+45 63 14 45 01

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg og København

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til