Søgning

8. mar. 2023
14:00 – 17:00
Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M

BONUS OG INCITAMENTSAFTALER

Deltag i FOCUS ACADEMY den 8.3.2023

Tema: Bonus- og incitamentsaftaler

Vi ser en stigende efterspørgsel på assistance til incitamentsordninger. Ordningerne er ofte ønsket af både medarbejdere og af ledelsen/ejerne. Men hvad er incitamentsordninger – og hvordan fungerer de? Hvad er deres karakteristika, – og hvilke fordele og ulemper er der ved de forskellige ordninger? Hvordan kan ordningerne anvendes op til en evt. exit?

Incitamentsordninger kan både være kontantbaseret og aktiebaseret, men der er imidlertid store forskelle, som afføder forskellige ansættelsesretlige og skatteretlige problemstillinger. Det stiller vi skarpt på på dette FOCUS ACADEMY-møde den 8.3.2023.

Key takeaways

Tid og sted

Onsdag den 8.3.2023, kl. 14.00 – 17.00 hos Focus Advokater i Odense, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.


Tilmelding

Det er gratis at deltage i netværket. Du tilmelder dig her. Du kan tilmelde dig hele netværkspakken eller vælge emner/dage ud.

Oplæg

Du får et overblik og en introduktion til de overvejelser, man indledningsvist skal gøre sig som virksomhed og arbejdsgiver, inden man tilbyder en incitamentsordning.

Vi gennemgår incitamentsmodeller, som ikke giver ejerskab, og de modeller, som giver ejerskab. I forlængelse heraf vil oplægsholderne komme omkring juridiske aspekter relateret til tildelingstidspunkt, udnyttelsestidspunkt mv. for en option, retserhvervelse, beskatning og værdiansættelse.

Dagens oplægsholdere

Advokat Otto F. Spliid, advokat Maria Malling Eriksen og advokat Jeppe G. Vestergaard – alle fra Focus Advokater.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg og København

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.



    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til


    BONUS OG INCITAMENTSAFTALER
    Tilmeld arrangement