Søgning

Bio

Otto F. Spliid er specialiseret i køb og salg af virksomheder og selskabsretlig rådgivning, herunder omstruktureringer og rekonstruktioner. Han er leder af kontorets team for virksomhedsoverdragelser (M&A).

Otto er kendt for en målrettet, empatisk og ukompliceret tilgang til processen med en stærk fornemmelse for det kommercielle.

Otto har haft ansvaret for er stort antal virksomhedstransaktioner og rådgiver om alle dele af processen, herunder i den indledende proces omkring klargøring af virksomheder til salg og valg af udbuds- og transaktionsmodel.

Ligeledes har Otto været involveret i konsolideringer inden for flere brancher, herunder i entreprenør, den veterinære og automobilbranchen.

Derudover sidder Otto i bestyrelsen i en række finansielle selskaber, herunder i Sparekassen Sjælland og har desuden erfaring i automobilbranchen bl.a. gennem arbejde i bestyrelsen i en af Danmarks største automobil koncerner.

Otto F. Spliid er certificeret ”Advokaternes Bestyrelsesuddannelse” og afsluttede i 2013 bestyrelsesuddannelsen hos INSEAD (Executive Board Programme). Senest har han taget finansbestyrelsesuddannelsen i 2022.

Uddannelse

 • Cand. jur. fra Aarhus Universitet 1988, bestalling 1991.
 • Møderet for landsret
 • Bestyrelsesuddannelsen hos INSEAD, 2013.
 • Finansbestyrelsesuddannelsen, 2022.

Undervisning

 • Otto F. Spliid holder foredrag og er medarrangør af diverse seminarer omkring bestyrelsesrelevante emner. Derudover underviser Otto i netværket FOCUS ACADEMY, bl.a. om incitamentsordninger, optioner mv. , ligesom han er gæsteforelæser på SDU i forretningsstrategi.

Sprog

 • Skandinavisk
 • Engelsk

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.  Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

  Giv samtykke til