Søgning

Bio

Tanja Boskovic Kristensen er tilknyttet Focus Advokaters afdeling for kontrakt- og selskabsret samt teamet for konkurrenceret, hvor hun primært arbejder med udarbejdelse, forhandling og indgåelse kommercielle kontrakter, herunder forhandler- og distributionsaftaler, indkøbsaftaler, leverandøraftaler, salgs- og leveringsbetingelser. Tanja beskæftiger sig desuden med konkurrenceret særligt i relation til kontraktindgåelse og sager om overtrædelse af konkurrenceretten.

Tanja yder også bistand til virksomheder i forbindelse med implementering af complianceprogrammer, der skal sikre, at virksomheden driver sin forretning på en lovlig, etisk og ansvarlig måde. Hun har desuden interesse for ESG (Environmental, Social and Governance), og rådgiver om, hvordan virksomheder bedst muligt kan integrere bæredygtigheds- og ansvarlighedsaspekter i deres forretningsstrategi og -praksis.

Endeligt beskæftiger Tanja sig med advokatundersøgelser i sager, hvor der er mistanke om, at en virksomhed har været udsat for eller er involveret i strafbare forhold eller uregelmæssigheder af alvorlig karakter.

Uddannelse:

  • Cand. jur., Syddansk Universitet, 2020
  • Bestalling hos Focus Advokater P/S, 2023.

Sprog:

  • Engelsk

Undervisning

  • Tanja har tidligere undervist i Rets- og Kontraktøkonomi på Syddansk Universitet.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til