Søgning

Commercial og Kontrakter

16. december 2023

Montana Furniture A/S køber Engelbrechts A/S med rådgivning fra Focus Advokaters M&A-team

Montana Furniture A/S køber møbelvirksomheden Engelbrechts

Focus Advokaters afdeling for M&A har rådgivet Montana Furniture A/S i forbindelse med virksomhedens køb af københavnske Engelbrechts Furniture A/S.

Den familieejede virksomhed, Montana Furniture A/S, der er kendt for sine modulære reoler, har købt møbelvirksomheden Engelbrechts. Engelbrechts blev grundlagt i 1989 af Morten Engelbrecht og står bl.a. bag KEVI-stolene og Chairik-serien.

Købet sker som et led i Montanas forretningsstrategi om at styrke sortiment og profil på kontraktmarkedet.

Montana Furniture A/S ledes af Joakim Lassen, der er femte generation i møbelfamilien og oldebarn af fabrikant Fritz Hansen. Engelbrechts grundlægger, Morten Engelbrecht, og Engelbrechts 10 medarbejdere fortsætter i Montanas organisation. 

Rådgivningen

Fra Focus Advokaters M&A afdeling har Otto F. Spliid og Tine Seehausen forestået processen.

”Det har været en fornøjelse at få lov til at hjælpe en af landets kendte designvirksomheder på deres vækstrejse”, udtaler Otto F. Spliid, leder af Focus Advokaters afdeling for M&A.

Montana Furniture A/S’ administrerende direktør Joakim Lassen udtaler om samarbejdet: “Focus Advokater har været den perfekte rådgiver i forbindelse med hele købsprocessen – god til at holde hovedet koldt når der var behov for dette og samtidig sikre fremgang og det ønskede resultat”.


For yderligere information


Der henvises til pressemeddelelse fra Montana Furniture A/S.

Overdragelsen er tillige omtalt i Wood Supply her og her.

Kontakt os

I Odense, Kolding, Svendborg, København og Hamborg

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på ny lovgivning, aktuelle juridiske problemstillinger og få invitation til vores faglige arrangementer via e-mail.    Vælg hvilke nyhedsbreve du vil modtage

    Giv samtykke til